Integral reform in Calella

We have lowered the floor, placed a ventilation system under the pavement to reduce the humidity. We also opened new windows on the facade and rebuilt the walls that were in poor condition.

The furniture, to give a rustic style, has been made of work, with revoked finish and painted in white. In the bathroom and in the kitchen, the furniture has been coated with white microciment, with some stretch of tiled with hydraulic mosaic in the shower and in the worktop.

Rustic tiles have been placed on the floor. The exterior has been paved with natural stone.

The porch has been made with concrete blocks coated with plaster painted in beige. The benches have been made to work with the same finish as the walls.

For the pergola, anchors have been prepared in the walls to hold the pillars.